28 dages hundetræning

Top Koncentreret Hundetræning i 28 dage

Den mest professionelle løsning “Plug and play” Lydig Hund på 28 dage

28 dages koncentreret hundetræning.

Med en “Plug n Play” hundetrænings-service, tilbyder vi at træne jeres hund professionelt i 4 sammenhængende uger altså 28 dage

Udover at jeres hund kommer gennem samme træningsprogram som på 14 dage, har vi nu muligheden for at bryde alle hundens “dårlige” vaner og erstatte disse med god hundeadfærd.

Uanset hvilken udfordringer i måtte have, kan vi løse det med en “Plug n Play” service på 28 dages intensiv træning af jeres hund.

Bryd vanen

Det tager kun 21 – 28 dage

Vaner er noget vi gør pr. automatik, dvs. vi tænker ikke over hvordan vi skal reagere i nogle bestemte situationer, vi gør det bare, ligesom når vi har lært at cykle, det gør de fleste bare uden at tænke over det.

Hunden og menneskets hjerne er helt ens på dette område, det er langt sværere at bryde en vane, og lave en ny vane, end det er at tillærer sig en helt ny vane.

Det tager, både dig og din hund, ca. 21 – 28 dage at bryde en dårlig vane, og tillægge jer en ny vane, denne proces er yderst vigtig at overholde for at opnå den optimale succes.

Stresshormonerne, adrenalin og cortisol

Kort sagt findes der 2 typer stresshormoner, adrenalin og cortisol.

  • Adrenalin, er den positive stress som vi bruger i træningen af jeres hund til ny indlæring.
  • Cortisol, er den negative stress, der deponerer sig i kroppen, lidt ligesom en depotpille.

Mange års erfaringer og 1000 vis af hunde viser, at vi kan holde en UTRÆNET hund i den positive stress i op til 30-45 sekunder af gangen, inden dette gør over i NEGATIV stress (cortisol). Derfor er det vigtigt at have en “komfortzone” hvor der kan hviles mellem øvelserne.

I takt med træningens fremgang, udvides længden således at hunden kan træne i længere perioder af gangen i den POSITIVE stress.

Rigtig mange hunde har deponeret cortisol i kroppen, det tager som regel 6-8 dage (Uden NEGATIV stress) får dette cortisol er ude af kroppen igen.

28 dages professionel intensiv hundetræning

Den helt store forskel er, at vi tager hele perioden (21-28 dage) hvor det er os der bryder de dårlige vaner sammen med hunden, og tillægger den nogle helt nye vaner, som bedre kan betale sig for hunden.

Vi laver IKKE de små hverdagsfejl, der næsten altid vil opstå hvis i selv skulle gøre det på 21-28 dage i jeres travle hverdag.

Vi har tålmodigheden, knowhow, redskaberne, teknikkerne og erfaringerne til at gøre det korrekt HVER GANG.

Kort sagt: Dette er en professionel løsning “Plug ‘n’ Play”. På 28 dages professionel intensiv træning tager vi altså ALLE dele af de 21 – 28 dage det tager at bryde en vane.

Vores træningshunde, er mine kollegaer

På 28 dage måder din hund vores træningshunde, som er trænet til at agerer i de forskellige situationer. Hunde er rigtig gode til at kopierer, dette bruger vi rigtig meget i træningen af jeres hund.

Eksempelvis er vores hunde “ligeglade” med jeres hund, og ser ikke engang på jeres hund, de har rigeligt i at være sammen med mig, for “det kan jo betale sig” for mine hunde, dette er deres erfaring.

Når jeres hund ser dette billede, er det nyt for jeres hund, jeres hund er altså ikke interessant, dette forvirrer hunden, og hvis jeg har gjort mit forarbejde ordenligt, vil hunden nu kigge op på mig og jeg kan belønne jeres hund for den nye adfærd.

Nu kan jeg begynde at arbejde med hunden, lære den at have fokus på mig, lære den at roen er udgangspunktet for alt hvad vi foretager os sammen.

Ingenting står alene!

Det gør “høflig hund på 28 dage” professionel intensiv træning heller ikke, én ting er, at jeg “installerer” nogle helt basale ting i hunden, så den finder ud af at “det kan betale sig” at være sammen med mig.

En anden ting er, at i skal have et nyt forhold til jeres hund, og det kan KUN i være en del af.

Praktisk Info:

Aflevering / Afhentning

  • Mad til hunden, så vi ikke ødelægger dens mave med nyt mad. Hunden SKAL være behandlet mod utøj.
  • Det tager ca. 1 time, at afleverer hunden til “4 uger”. Sammen gennemgør vi jeres udfordringer.
  • Der er kun 1 billet af hver slags

Hunden afleveres kl. 10.00

  • Hunde afhentes kl. 10:00 (Se billet type)
  • Det tager ca. 3,5 timer, at hente hunden igen. Sammen gennemgår vi Jeres “NYE” hund og hvordan den fungerer og så skal I selv, ud at træne med hunden.

Priser

  • 28 dages hundetræning – 35.995.-

Betaling

  • Kan du IKKE gennemføre betaling, kan det skyldes naturlig beløbsgrænse på VISA/Mastercard på 25.000 DKK/Måned. Din bank vil kunne hæve denne beløbsgrænse.
© 2020 Dogwhisperer
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}
simply.com