Dogwhisperer… Booking Handelsbetingelser

  Dogwhisperers Webshop

  Dogwhisperers Webshop for booking og køb (abonnement undtaget, se https://www.dogwhisperer.dk/ handelsbetingelser/ for handelsbetingelser for abonnementservice.

  Dogwhisperer.dk

  Ellebækvej 7

  4640 Faxe

  Hjemmeside, shop og BLOG URL: https://www.dogwhisperer.dk

  CVR-nr:34292671
  Bank:Danske Bank. Køge Afdeling.
  Reg:4424 Kontonr.: 0011207383

  Når du afgiver bestilling, accepterer du de generelle nedenstående betingelser gældende for Dogwhisperer.

  Bestilling

  Alle priser vises i DKK og er inklusiv moms. Fragt, og kreditkort gebyr tillægges i forbindelse med købets gennemførsel.

  Når du bestiller produkter/ydelser på Dogwhisperer, skal du være opmærksom på, at aftalen ikke anses for endelig indgået, får du modtager en (automatisk) og godkendt bestillings-bekræftelse fra Dogwhisperer.dk. Bestillings-bekræftelsen bliver sendt til den angivne e-mail adresse. Der kan blive påført evt. ekspres gebyrer ved korte, urimelige deadlines eller weekend/helligdags arbejde.

  Betaling

  Du har øvrigelgende mulighed for betaling:

  1. Dankort/VISA , VISA Electron, Mastercard, American Express, JBS
  2. MobilePay
  3. ViaBill – Rente og gebyrfrit

  Pengene trækkes, fra evt. benyttet betalingskort, når din varer/produkt/service bestilles.

  Der er INGEN returret, fortrydelsesret eller garanti på ydelser!

  Vær opmærksom på, at du ved køb af vores varer og ydelser IKKE har fortrydelsesret, selvom du handler på nettet.

  Reglerne for Event og Billetsalg gør sig gældende: Forbrug.dk
  Varer og ydelser i forbindelse med fritids- og kulturtilbud. Det kan fx være logi, forplejning, billeje og anden transport og billetter til kulturtilbud, når der er aftalt en dag eller en periode.

  Reklamationsret

  Købeloven giver dig som forbruger to års reklamationsret. Reklamationsret.

  Bestillings bekræftelse.

  Så snart vi har modtaget din bestilling via Internettet, sender vi en e-mail med bekræftelse til dig. Denne e-mail vil indeholde den samlede betalingsum, samt et ordrenummer.

  Der vises en kopi af bestillingen i forbindelse med købets gennemførsel. Endvidere sendes bekræftelsen pr. e-mail til den adresse du har opgivet i forbindelse med købet. Du kan efterøvrigelgende hente dine bestillings og købs dokumenter online, hvis du har oprettet en brugerkonto på Dogwhisperer.dk

  Ved Afsendelsen/udførelsen af varen/servicen modtager du en e-mail med din faktura. Dogwhisperer.dk forbeholder sig retten til, at afvise enhver ordre, bestilling uden grund. Forbehold for lager, prisstigninger og trykfejl.

  Ophavsret

  Indholdet af denne hjemmeside er ophavsretslig beskyttet, og tilhører Dogwhisperer.dk. Hele eller dele af billeder på hjemmesiden må ikke bruges uden Dogwhisperer.dks tilladelse.

  Billeder leveret/anvendt af Dogwhisperer må ikke reproduceres, og må ikke bruges i reklamesammenhæng uden Dogwhisperer.dks tilladelse.

  Alt udfårt arbejder, der evt. leveres med billeder, foto, tekst eller video etc. er altid midlertidige/demonstrations modeller. Disse kan være 3. mands copyright. Du er selv som kunde ansvarlig for alle rettigheder, både til det materiale du afleverer og som du får retur fra os. Vi anbefaler at du såfremt du ønsker, at publicerer materialet, at du indhenter de forskellige rettigheder ved køb eller indhentning af tilladelser.

  Frembringeren, Dogwhisperer.dk, har den fulde ophavsret til frembragte udkast/tegninger/illustrationer/opsætning/design/koncept/tekst/billede/videoer etc.

  Du accepterer samtidig, at hvis du og/eller din hund bliver filmet, må og kan dogwhisperer.dk til enhver tid bruge materialet på et hvilken som site eller via tv etc. uden yderlig accept.

  Fortrydelsesret / Aftalevilkår

  Ved accept af vores handelsbetingelser under betaling samtykker du samtidig til, at fortrydelsesretten ophører.

  Oversigt

  Velkommen til Dogwhisperer.dk. På dogwhisperer.dk har vi en abonnementstjeneste (blog), som giver vores medlemmer adgang til egen producerede træningsvideoer, der streames via internettet til visse computere og andre enheder med internetadgang.

  Denne tjeneste stilles til rådighed for dig af dogwhisperer.dk ejet af Henrik og Bettina Ljungström Ellebækvej 7, 4640 Faxe.

  Disse Brugerbetingelser gælder for din brug af vores tjeneste. I disse Brugerbetingelser betyder referencer til “video tjeneste”, “video-tjenesten”, “vores tjeneste” eller “tjenesten” den tjeneste, som Dogwhisperer.dk stiller til rådighed, og som giver medlemmer mulighed for at opdage og se videoer og artikler skrevet og egenproduceret, herunder brug af funktioner, webstedet og brugergrænseflader samt brug af alt indhold og software, der er forbundet med tjenesten.

  Bemærk venligst, at disse Brugerbetingelser indeholder hyperlinks, der muligvis kun er tilgængelige via vores websted.

  Accept af Brugerbetingelserne

  Disse Brugerbetingelser regulerer din brug af Dogwhisper.dk-tjenesten. Brug ikke Dogwhisperer.dk- tjenesten, hvis du ikke kan acceptere disse Brugerbetingelser.

  1. ændringer i Brugerbetingelserne. Dogwhisperer.dk kan, fra tid til anden, ændre disse Brugerbetingelser. Sådanne ændringer tråder i kraft med det samme, dog således, at sådanne ændringer for eksisterende medlemmer, medmindre andet er angivet, tråder i kraft 30 dage efter offentliggørelsen. Vi vil tilstræbe at offentliggøre tidligere versioner af Privatlivspolitikken fra de foregående 12 måneder.
  2. Kommunikationspræferencer. Du accepterer at modtage kommunikation fra Dogwhisperer.dk om din konto i elektronisk form. Denne kommunikation kan omfatte e-mails, der sendes til den e- mailadresse, du oplyser ved registrering, eller opslag af kommunikation på Dogwhisperer.dk- tjenesten eller på siden “Din konto” og vil omfatte meddelelser om din konto (f.eks. betalingstilladelser, ændring af adgangskode eller betalingsmåde, bekræftelses-e-mails og andre transaktionsoplysninger) og er en del af dit forhold til Dogwhisperer.dk. Du accepterer, at meddelelser, aftaler, oplysninger eller anden kommunikation, som vi sender til dig elektronisk, opfylder lovmæssige krav til udveksling og accept af oplysninger og betingelser, herunder at kommunikationen er skriftlig. Du bør gemme kopier af elektronisk kommunikation ved at udskrive den på papir eller gemme en elektronisk kopi.
  3. Fakturering
    1. Prisændringer. Vi forbeholder os retten til helt efter eget skøn at ændre prisen for vores tjeneste eller komponenter deraf, som og når vi vurderer det nødvendigt. Prisændringer i tjenesten tråder i kraft tidligst 30 dage efter, du har fået besked via e-mail.
    2. Ingen refusion. Betalinger refunderes ikke, og der ydes ingen refusion eller kreditter for delvist brugte perioder.
  4. Dogwhisperer.dk-tjeneste
   1. Dogwhisperer.dk-tjenesten, og indhold, der tilgåes gennem vores tjeneste, er kun til din personlige, ikke-kommercielle brug. Så længe du har et Dogwhisperer.dk-medlemskab, tildeler vi dig en begrænset, ikke-eksklusiv, ikke-overdragelig licens til at tilgå Dogwhisperer.dk-tjenesten og se træningsvideoer og læse artikler gennem tjenesten udelukkende via streaming til samme formål. Bortset fra den ovennævnte begrænsede licens overdrages du ikke nogen rettighed, adkomst eller andel. Du accepterer, at du ikke må bruge tjenesten til offentlige fremvisninger.
   2. Vi opdaterer løbende Dogwhisperer.dk-tjenesten, herunder indholdet. Derudover tester vi løbende forskellige aspekter af vores tjeneste, herunder vores websted, brugergrænseflader, serviceniveauer, abonnementer, kampagner, tilgængelige træningsvideoer, levering og priser. Vi forbeholder os retten til, og du accepterer hermed, at vi må inkludere dig i eller ekskludere dig fra disse tests uden varsel. Vi forbeholder os retten til helt efter eget skøn fra tid til anden at ændre, hvordan vi tilbyder og driver vores tjeneste.
   3. Du accepterer at bruge Dogwhisperer.dk-tjenesten, herunder alle funktioner forbundet dermed, i overensstemmelse med gældende lovgivning, regler og bekendtgørelser eller andre restriktioner om brug af tjenesten eller indholdet deri. Du accepterer, at du ikke må arkivere, downloade (udover nødvendig caching til personlig brug), gengive, distribuere, modificere, fremvise, udfåre, offentliggøre, licensere, fremstille afledte værker af, sælge eller bruge (bortset fra som det udtrykkeligt tillades i disse Brugerbetingelser) indhold og information indeholdt i eller indhentet fra eller gennem Dogwhisperer.dk-tjenesten uden udtrykkelig og skriftlig tilladelse fra Dogwhisperer.dk og dets licensgivere. Du accepterer også, at du ikke må: omgå, fjerne, ændre, deaktivere, forringe, eller hindre indholdssikringerne i Dogwhisperer.dk-tjenesten; skaffe dig adgang til Dogwhisperer.dk- tjenesten ved hjælp af en robot, spider, scraper eller et andet automatisk middel; dekompilere, foretage reverse engineering eller disassemblering af software eller andre produkter eller processer, der er tilgængelige gennem Dogwhisperer.dk-tjenesten; indsætte kode, produkter eller manipulere indholdet i Dogwhisperer.dk-tjenesten på nogen måde; eller benytte dig af datamining, dataindsamling eller dataudtræk. Derudover accepterer du, at du ikke må uploade, opslå, e-maile eller på anden måde sende eller overfåre materiale, der er beregnet til at afbryde, ødelægge eller begrænse funktionaliteten af computersoftware eller hardware eller telekommunikationsudstyr tilknyttet Dogwhisperer.dk-tjenesten, herunder softwarevirus eller anden computerkode, filer eller programmer.
  5. Adgangskoder og kontoadgang
   1. Det medlem, der har oprettet Dogwhisperer.dk-kontoen, og hvis Betalingsmåde bliver
    trukket, kaldes her Kontoejeren. Kontoejeren har adgang til og kontrol over Dogwhisperer.dk-kontoen. Kontoejerens kontrol udøves gennem brug af Kontoejerens adgangskode, så for at bevare denne eksklusive kontrol bør Kontoejeren ikke afslære adgangskoden til andre. Desuden, hvis Kontoejeren ønsker at forhindre andre i at tage kontakt til Dogwhisperer.dk Kundeservice og potentielt ændre Kontoejerens kontrol, bør Kontoejeren ikke afslære detaljer om den Betalingsmåde, der er tilknyttet kontoen (f.eks. de sidste fire cifre på kredit- eller debetkortet eller e-mailadressen). Du er ansvarlig for at opdatere og sørge for rigtigheden og nøjagtigheden af de oplysninger, du giver til os i forbindelse med din konto.
   2. For at kunne give dig nem adgang til din konto og til brug for administration af Dogwhisperer.dk-tjenesten implementerer vi teknologi, der gør os i stand til at genkende dig som Kontoejer og give dig direkte adgang til din konto uden at bede dig om at indtaste en adgangskode eller anden brugeridentifikation igen, når du vender tilbage til Dogwhisperer.dk-tjenesten, hvilket omfatter adgang via Dogwhisperer.dk-kompatible enheder eller webstedet.
   3. Du bør være varsom i forhold til beskeder, der beder dig om kreditkort- eller anden kontoinformation. Hvis du svarer på disse typer beskeder med dine oplysninger, kan det resultere i identitetstyveri. Tilgå altid øvrigelsomme kontooplysninger ved at gå direkte til Dogwhisperer.dk-webstedet og ikke gennem et hyperlink i en e-mail eller anden elektronisk besked, heller ikke selvom den ser officiel ud. Dogwhisperer.dk forbeholder sig retten til at stille enhver konto i bero når som helst med eller uden meddelelse til medlemmet for at beskytte sig selv og sine partnere mod, hvad Dogwhisperer.dk måtte mene at være svigagtig eller på anden måde ulovlig aktivitet. Dogwhisperer.dk er ikke forpligtet til at kreditere eller give rabat på et medlemskab, hvis kontoen er sat i bero af en Dogwhisperer.dk-medarbejder eller af Dogwhisperer.dks automatiske processer.
  6. Intellektuel ejendom
   1. Ophavsret. Dogwhisperer.dk-tjenesten, herunder alt indhold, som findes i
    Dogwhisperer.dk-tjenesten, er beskyttet af ophavsretten, forretningshemmeligheder og andre immaterielle love og traktater.
   2. Krav vedrørende krænkelse af ophavsret. Hvis du mener, at dit ophavsretligt beskyttede værk er blevet gengivet eller distribueret på en måde, der krænker din ophavsret, eller hvis du er vidende om krænkende materiale, der er tilgængeligt gennem Dogwhisperer.dk-tjenesten, bedes du underrette os ved at udfylde blanketten til krav vedrørende krænkelse af ophavsret.
  7. Brug af afgivne oplysninger. Dogwhisperer.dk kan frit bruge kommentarer, information, ideer, koncepter, anmeldelser eller teknikker eller andet materiale indeholdt i kommunikation, du måtte sende til os (Feedback), herunder besvarelser af spørgeskemaer eller gennem opslag i Dogwhisperer.dk-tjenesten, herunder Dogwhisperer.dk-webstedet og brugergrænseflader, globalt og i al evighed uden kompensation, anerkendelse eller godtgørelse og til et hvilket som helst formaål, herunder (men ikke begrænset til), at udvikle, fremstille og markedsfåre produkter og skabe, modificere eller forbedre Dogwhisperer.dk-tjenesten. Endvidere accepterer du, at du ikke vil gøre nogen ideelle rettigheder til en sådan Feedback gældende, i det omfang gældende lovgivning tillader det. Hvis du uopfordret indsender materiale eller ideer, gør du det med den forstaåelse, at der ikke tildeles dig nogen form for ekstra vederlag, og du fraskriver dig retten til at rejse krav mod Dogwhisperer.dk og dets associerede virksomheder angående brugen af sådanne materialer eller ideer, selv hvis materialer eller ideer, der bliver brugt, har stor lighed med det materiale eller den ide, du har indsendt.
  8. Kundesupport. Gå til Dogwhisperer.dks Hjælp-center (www.Dogwhisperer.dk/help) for mere information om vores tjeneste og funktionerne i den, eller hvis du har brug for hjælp med din konto. I visse tiløvrigelde kan Kundeservice bedst hjælpe dig ved at bruge et fjernadgangsværktøj, som giver os fuld adgang til din computer. Hvis du ikke ønsker at give os denne adgang, skal du ikke tillade support gennem fjernadgangsværktøjet. I så tiløvrigelde vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig på anden måde. I tiløvrigelde af konflikt mellem disse Brugerbetingelser og information fra Kundesupport eller andre dele af vores websted, gælder disse Brugerbetingelser.
  9. Gyldighed. Hvis nogen bestemmelse eller bestemmelser i disse Brugerbetingelser findes ugyldige, ulovlige eller uigennemførlige, skal de øvrige bestemmelser fortsat have fuld gyldighed.
  10. Andre bestemmelser og klausuler.
   Gældende lov. Disse brugerbetingelser reguleres og fortolkes i henhold til dansk ret. Disse betingelser vil ikke begrænse eventuelle forbrugerrettigheder, du måtte have i henhold til ufravigelige love i dit bopælsland.

   Dyrlæge besøg
   Hvis din hund er på ophold af nogen art og Dogwhisperer.dk vurderer, at din hund skal tilses af en dyrlæge, kan de til enhver tid tage beslutning herom, og vælge hvilken dyrlæge der skal tilse hunden, udgiften hertil, skal betales af hundens ejer, hvis dogwhisperer.dk har udlæg hertil, fakturere de hundens ejer efter dyrlægebesøget.

  © 2022 Dogwhisperer
  simply.com