• Dog Whisperer...

    Min filosofi …

    You don’t have to be wiser than a dog, as long you speak the same language.

    – Henrik Ljungström

    Hundens stress, nej tak!
Mød Dog Whisperer… (Hundehviskeren)

Profil.

Skal vi lave om på ting der virker?

Hvad er alternativet?

Alternativet er, at stå i stampe og stoppe udviklingen.

Innovativ tankegang, iværksætter, bryde vaner, tro på det utænkelige, kontroversiel, banebrydende, vender ting på hovedet, kontinuerlig, er ord der kendetegner Henrik Ljungström.

Denne tilgang bruger Henrik i alt hvad han foretager sig, eksempelvis udviklede han konceptet ”Blomster på servicestationer i Danmark” i de tidlige 90`er, (alle i branchen grinede af ham, og sagde, det er der ingen penge i, god fornøjelse)

Fint tænkte han, den napper jeg, convenient blev ”the key word” det endte med en 2 cifret millionforretning i de efterfølgende 14 år.

Henrik har trænet hunde siden 1995, i 2011 blev han professionel med konceptet ”HØFLIG HUND” som primært er til familiehunde, men han træner også andre professionelle hundetræner, som lige skal have det sidste på plads med deres egne hunde.

Alle kan få brug for en ny vinkel på tingene, eksempelvis har Henrik også trænet Hendes Majestæt Dronning Magrethe, Hans Højhed Prins Henrik og 2 af deres gravhunde.

Henrik har udviklet ”online hundetræning” som de kalder VIP VIDEO ACADEMY, hvor man kan træne derhjemme hele familien, ud fra flere 100 videoer, dette er blevet til DANMARKS STØRSTE ONLINE HUNDETRÆNING.

Født: 1968 i København.

Udannet købmand på købmandsskolen Glentevej KBH.N

Mød Dog Whisperer, Hundehviskeren, Henrik Ljungström

Bettina og Henrik Ljungström

Mød den danske Dog whisperer/Hundehviskeren

Dog whisperer, Henrik Ljungström bor sammen med Betina Ljungström i udkanten af Faxe, på en smuk landejendom i rolige omgivelser med adgang til lækre faciliteter, bl.a. med ridebane og hestefolde samt skov og marker til hundetræning. De har selv 7 hunde og 3 heste på stedet, som de bl.a. bruger i træningen af deres kundehunde.

Henrik Ljungström har trænet hunde siden år 1995 med stor succes. Han har gennem de senere år etableret et nyt koncept HMB (Human Mind Bonding) inspireret af hesteverdenen – primært westernridningen og horsemanship. Han har i flere år følt behovet for en ny vej, og da han blev kæreste med Bettina, som har redet westernridning i mere end 15 år på konkurrenceplan, udviklede han en tredje vej kombineret med horsemanship (træning fra jorden) og mere traditionelle hundetræningsmetoder.

Det nye er primært baseret på ro, fokus, kontakt og anvendelse af kropssprog, som er forudsætning for den videre træning/adfærdsregulering. Henrik og Bettinas mål med hundetræningen er, at hjælpe de mange hunde med adfærdsproblemer, som er i fare for aflivning.

Mød vores egen hunde The Pack

Dog Whisperers Hunde Pack

Ichi, vores leavitt bulldog Ichi

Ichi er en Leavitt bulldog, og han er født den 21.dec 2014. I Berlin blev han kåret som Europas smukkeste Old English Bulldog til en udstilling. Han bruges både til avl, udstilling og til den daglige hundetræning af kundehunde.

Ichi er rolig og veltrænet med en fantastisk udstråling. Han er ekstrem god sammen med andre hunde, og hvis de skulle vise aggressivitet, vender han sig blot den anden vej, og ignorerer den anden hund. Han er tillidsfuld og kontaktsøgende.

Vores leavitt bulldog, Bijou Bijou

Bijou er også en Leavitt bulldog. Hun er importeret fra Holland. Bijou bruges til avl, udstilling og den daglige træning af kundehunde. Hun er en rolig og glad hund, som gerne vil i kontakt med andre mennesker. Hun er tillidsfuld. Hun er helt klart alfa hunnen og politibetjenten, hvilket de andre hunde respekterer og accepterer.

Deedee, vores leavitt bulldog DeeDee

DeeDee er en Leavitt bulldog. Hun er født i år 2014, og er datter af Bijou. Hun bruges til avl, udstilling og den daglige træning af kunde hunde. Hun er en rar og venlig hund, som er kontaktsøgende og tillidsfuld.

Vores leavitt bulldog, Ibi Ibi

Ibi er en Leavitt bulldog. Hun er født i år 2015, og er datter af Bijou og Ichi. Hun bruges til avl og udstilling samt til den daglige hundetræning af kunde hunde. Hun er en meget rolig og glad hund. En hund Henrik skal i gang med at hvalpetræne.

Honey, vores jack russell terrier Honey

Honey er en Jack Russell terrier, og er oprindelig Bettinas hund. Hun er primært betahund. Hun bliver primært brugt i den daglige træning af kundehunde. Hun er især god til hundetræning af de mere aggressive hunde, hvor hun viser Henrik hvor meget han kan stole på kundehunden.

Smilla, vores jack russell Smilla

Smilla er Jack Russell terrier, og hun er datter efter Honey. Hun er en sød, glad og tillidsfuld hund, som er deres absolutte omega hund – hvilket vil sige, at hun ligger lavest i hierarkiet blandt hundene. Det gør, at hun er særdeles velegnet til kontakten med de hvalpe, som bliver avlet til stedet. Hun fungerer nærmest som lege tante, og er virkelig omsorgsfuld over for dem. Hun bliver primært brugt til hundetræning af kundehundene.

Zeppelin, vores rughåret miniture gravhund Zeppelin

Zeppelin er en ruhåret gravhund. Han er en meget kontaktsøgende, kælen og glad hund, som vinder alles hjerter med sit venlige og kærlige sind. Han er det næstsidste medlem af familien, som blev adopteret af Henrik og Bettina Ljungström. Han var til at starte med sky over for andre mennesker, men det er han bestemt ikke mere.

Bettina og Henriks hverdag er travl og hektisk. De holder mange dyr og passer deres ‘Ranch’ i Faxe. Når der ikke trænes hunde, skal gården holdes ren og pæn. Hestene skal passes og det hele skal vedligeholdes. Bettina ordner haven og Henrik gir stalden en omgang i bedste Cowboy stil.

Henrik Ljungström, Dog Whisperer, Hundehviskeren

Vores ‘Ranch’ i Faxe

Hvad foregår der ellers på Hundehviskerens ‘Ranch’ i Faxe

Ud over hundetræningen og kontakten til kunderne, bedriver Henrik og Bettina Ljungström tiden med pasningen af alle dyrene på gården.

Der er i alt 3 heste (quarter horses) på stedet, som skal passes. Bettina rider en del, og Henrik er med til at sørge for mange af de praktiske gøremål såsom vedligeholdelse af folde, fodring af dyrene og stakning af høballer.

Bettina sørger især for haven, som altid ser pæn og velholdt ud. Henrik og Bettina er stort set altid i gang med forskellige gøremål og mere langsigtede planer, såsom etablering af terrasser, etablering af nye hundebokse mm. Ofte er både Henrik og Bettina i gang med optagelse af deres træning af hhv. hundene og hestene til stor glæde for de mange mennesker som følge med i den daglige træning.

Hunde hviskeren hunde-pakke