• Intensiv Træning...

    med attitude uden fysisk kontakt

    Vi træner med 1 hund af gangen, så træningen bliver intensiv og optimal for hunden, altså ikke noget med hold på 10-20 hunde, som på andre træningsbaner…

    Dog whisperer hundetræning, hundens adfærd
Dog Whisperer… Intensiv Hundetræning

Hvad er 48 timers træning?

Intensiv træning med attitude uden fysisk kontakt

Hvad er 48 timers hundetræning intensiv?

Vi træner med 1 hund af gangen, så træningen bliver intensiv og optimal for hunden, altså ikke noget med hold på 10-20 hunde, som på andre træningsbaner.

Vi træner flere gange om dagen med den samme hund, i korte eller længere intervaller, alt efter hvilken psyke og sjæl hunden har. Vi har udviklet et helt unikt koncept, hvor hunden er her uden ejeren. Ja, uden ejeren. Når hunden bliver afhentet bliver ejeren trænet i hundens nye færdigheder, så I kender de samme kommandoer.

Vi bruger i grunden 3 metoder som vi har sammensat på en sådan måde, at det ikke kun løser 1 specifikt problem, men rammer meget bredt, og løser de mest almindelige dagligdags problemer.

Vi skaber ro, for uden roen, intet resultat”

Metoderne er:

Psyke, visuelle tryk, samt nogle elementer fra American Quarter Horses metoder samt autisme.

Denne metode kalder vi Humal Mind Bonding, hvilket er et sammensat ord fra Human / Animal.

Negativ, negativ, positiv træning betyder at vi fortæller hunden hvad den IKKE må, for derefter at vise den vejen til hvad den godt må.
Dette skal ikke forveksles med negativitet, det er en meget positiv form for træning, da hunden ALTID ved hvad vi mener, og bliver belønnet for det.

Normalt vil det tage ca. 6000 gentagelser, før en hund kender én kommando så den sidder “lige i skabet” vi har bevist med vores træning at det kun tager ca. 3500 gentagelser, for at opnå samme resultat.

Det fantastisk ved dette koncept er, at disse resultater opnås vel og mærke, uden fysisk kontakt overhovedet i de 48 timer hunden bliver trænet, de bliver altså ikke rørt ved, heller ikke når de gør det rigtigt.

“Der er ikke noget hokus pokus over det…

det handler om simpelt kropssprog, psyke, og sindstilstand”

Til gengæld bruger vi vores KROPSSPROG, SINDSTILSTAND, ATTITUDE, OG PSYKE til at fortælle hunden om den gør det rigtigt eller forkert, hunden er langt bedre til at aflæse vores kropssprog, end den er ved fysisk kontakt, og da vi jo skal overfører dette til ejeren af hunden, og være sikre på at den fremadrettet træning bliver gjort korrekt, er det vigtigt at i som mennesker heller ikke rører ved hunden i trænings øjemed.

Vi bruger selvfølgelig også tegnsprog og specifikke lyde samtidig, så hunden lærer at genkende begge dele på den samme kommando.

Dette er en stor fordel, da man kan kommunikerer med hunden på afstand, eksempelvis ved hunden om den skal gå til højre, venstre, gå ind eller ud af et rum, eller stoppe på stedet og blive der, til du kommer hen til den.

Men vigtigst af alt:

Her på stedet lærer vi hunden, og ikke mindst mennesket, at skabe roen, for uden roen, intet resultat.

Vi lærer hunden og mennesket at “styre” sine gear, forestil dig at din hund er en bil med 5 gear, så ville det jo være bedst at kører i 2 gear, når du skal lave et 90 grader sving, og ikke at kører i 5 eller 1 gear.

Neutral = 0 gear, er det første og vigtigste vi lærer hunden, på den måde kan vi gøre den kontrollér bar, og fastholde hundens attention til os.

Dette er en proces som starter allerede når hunden ankommer, husk på at hunden er på udebane nu, og vil gøre alt hvad der skal til for at få opfylde dens behov, dens største behov vil være trykhed, og at være en del af flokken.

“Belønninger er helt afgjort med til at forme hundens adfærd…”

Trygheden giver vi den ved at lade den gå frit i stalden sammen med os, uden at vi kontakter hunden, så den stille og roligt vænner sig til miljøet, og kan få en rolig nat.

Vi opfylder IKKE behovet for flokdannelse på ankomstdagen, på den måde er hunden langt mere modtagelig for sine behov dagen efter, hvilket vi selvfølgelig tilbyder hunden, og det er her vi begynder at stille krav, vi begynder at træne for alvor, og da hunden har behov for accept i flokken, vil den på bedste vis gøre ALT for at behage os, nu er det op til mig at vise hunden vejen…….

Belønning er det behagelige, som hunden oplever, når den har gjort det rigtige.

“Belønninger er helt afgjort med til at forme hundens adfærd…”

Senere hen veksler vi med godbidder, og rosende ord…

En belønning behøver nødvendigvis ikke at være noget spiseligt. I indlæringsprocessen med hunden er det dog altid spiseligt, da det er nemt at administrerer, senere hen veksler vi med godbidder, og rosende ord.

Vi må ikke forveksle belønning med positiv forstærkning eller stimulus, som det desværre er tilfældet på mange træningspladser for hunde.

Belønninger er helt afgjort med til at forme hundens adfærd, og for at virke hensigtmæssig skal belønningen ske i overensstemmelse med visse indlæringsregler.

Min filosofi bygger hele tiden på hundens præmisser

Mange hunde bliver desværre problemhunde, på grund af ejerens manglende “dogsense”. På den måde bliver signalerne misforstået, og tilliden til mennesket får et “knæk”. Jeg er dygtig til at læse hundens mimik og dens kropssprog, jeg kan forstå hvad hunden prøver at kommunikere, jeg har respekt for hunden og er ikke bange.

Min filosofi bygger hele tiden på hundens præmisser. Det vigtigeste er ikke hvor hurtigt vi opnår tingene, men i det rigtige tempo.
Erfaringen viser at det tager 3-4 intensive weekender, at “installerer” hunden og mennesket, så den er 100 % lydig.

Aflivning, er hunden utilregnelig overfor fremmede eller børn - hundetræning

The Academy – Intensiv Hundetræning Services

 

Hundetræning - Weekend træning i Faxe

Hundetræning kursus - Human Mind Bonding, du og din hund

8 dage

Ekslusive Videoer medlemskab - Lydig hund og Hundetræning