specialpris

Er du kennel?

Giv dine hvalpekunder en gave med i købet af deres nye
hvalp fra din kennel – Giv dem adgang til Academy VIP Videoer

Beskrivelse: Kennel Klub Add-On Pakke(r)

Giv VIP adgang til Academy Video med hvalpe og hundetræning

Giv dine hvalpekunder en gave med i købet af deres nye hvalp fra din kennel – Giv dem adgang til Academy VIP Videoer og gør det nemmere for hvalpeejeren, at komme igennem de første mange øvelser og nye ting med deres nye familiemedlem.

Giv hvalpeejerne adgang til alle vores videoer. “Sådan træner du din hund! Se og lær hvordan du træner din hund”.

EN BONUS – FRA DIN KENNEL

OBS: Dette produkt kan KUN købes enkeltvis!
Du kan vælge mellem 3, 6 eller 12 måneders pakker

Dette er IKKE et abonnement! – Men en abonnements-PAKKE, bestående af en 100% RABATKODE – Den kan derfor ikke købes sammen med andre produkter eller ydelser.

Pakken består af en kuponkode, der giver dig og dine hvalpeejere adgang (se Yderligere informationfor  nærmere detaljer).

Kuponkoden oprettes automatisk, individuelt og sendes med det samme.

Yderligere information: Kennel Klub Add-On Pakke(r)

Step by step guide

 1. Vælg periode: 12 mdr., 6 mdr., 3 mdr.
  Vi anbefaler 12 mdr. abonnementet men du kan frit vælge om du vil købe adgang til 12, 6 eller 3 månederspakker.
 2. Vælg antal pakker
  Vælg det antal pakker du ønsker at købe. Der er særlige rabatter ved køb af hhv. mere end 7, 10 eller 15 pakker.
 3. Bestil og modtage kuponkode.
  Pakken består af et antal kuponkoder, der giver dine hvalpeejere adgang til VIP Academy. Kuponkoden oprettes automatisk, individuelt og sendes med det samme.
 4. Du aflevere kupon koden til din kunder sammen med deres ny hund!
  Med kuponkoden i hånden kan dine hvalpeejere få adgang til 12, 6 eller 3 måneders VIP Academy alt efter hvilke hvalpepakker du har købt.

Det skriver VIP medlemmerne:

“Hej Henrik

Jeg ved ikke lige hvilken kategori dette skal ind under – men var der en valgmulighed må det være “ros” 🙂

Jeg betragter mig i grunde som erfaren hundetræner, har haft flere hund og nået langt i DCH – førstepladser osv. med dem.

De træningsmetoder jeg har brugt har været anderledes en jeres tilgang til indlæring.

Men hold da op – jeg har lige fået en vidunderlig Schæferhvalp sidste fredag. Jeg har valgt at arbejde efter Henriks principper, og jeg er målløs over hvor hurtigt de lille 9 ugers hvalp lærer. Især udgangspunktet med ro, er fabelagtigt. Også arbejdet med kontakt og target er uden sidestykke fantastisk metoder.

Hun er 9 uger, jeg har arbejdet med hende i en uge, og hun kommer straks ved indkald og sidder med øjenkontakt foran mig.

Jeg glæder mig til på tirsdag, hvor Henrik kommer til Herning. Jeg har sikret mig billetter til familien :-)”

Jann Guldhammer
Hundetræner

Men hold da op – jeg har lige fået en vidunderlig Schæferhvalp sidste fredag.

Jeg har valgt at arbejde efter Henriks principper, og jeg er målløs over hvor hurtigt de lille 9 ugers hvalp lærer. Især udgangspunktet med ro, er fabelagtigt. Også arbejdet med kontakt og target er uden sidestykke fantastisk metoder.

Jann GuldhammerHundetræner
Jann Guldhammer

Hvalpepakker VIP Video Add-On

Giv dine hvalpekunder en gave med i købet af deres nye hvalp fra din kennel – Giv dem adgang til Academy VIP Videoer og gør det nemmere for hvalpeejeren, at komme igennem de første mange øvelser og nye ting med deres nye familiemedlem.

Grundregler

Vi har lavet 10 simple grundregler, der hjælper dig med at lære din hund 10 basale færdigheder. Se mere

Tips & tricks

En fejl mange hundeejere typisk begår er, at belønne hunden med godbidder hver eneste gang de leger. Se mere

Hvalpetræning

Når du tænker på hvalpetræning, forestiller du dig måske en masse hvalpe, der ustyrligt løber rundt og leger og napper til hinanden. Sådan mener vi ikke, hvalpetræning bør foregå. Se mere

Indkald

Indkald er en svær men væsentlig øvelse, for vi vil selvfølgelig gerne have, at vores hund kommer, når vi kalder. Se mere

Fokus og ro

Hele vores koncept bygger på ro. Ro giver nemlig plads til læring, og er det allervigtigste udgangspunkt, når du skal lære din hund nye ting. Se mere

Stress & Angst

Hunde kan, såvel som mennesker opleve stress og angst. Oplever du, at din hund begynder at være urolig, ikke kan være alene hjemme og udviser en patologisk adfærd, kan det være tegn på, at din hund er stresset. Se mere

Aggresiv Hund

Når det handler om aggressivitet, er vi nødt til at forholde os til hundens historie og adfærdsbiologi. Se mere

Hunden Springer Op

Hvorfor hopper din hund egentlig op? Det ligger i hundens gener at hilse ved at slikke andre hunde i mundvigen. Se mere

Trækker hunden

Det er alfa og omega, at din hund kan gå pænt ved siden af dig. Men 8 ud af 10 hunde trækker, når de går med deres ejer. Se mere

Jagthunden

Skal jagthunde trænes mere end hunde, der ikke er jagthunde? Det afhænger selvfølgelig af, om du vil gå på jagt med din hund. Se mere

Fordrag og kurser

Uanset om I er en gruppe venner, en skole eller en virksomhed, vil vi rigtig gerne holde foredrag for jer. Kontakt os

Online hundetræning – VIP Videoer

Med VIP medlemskab får du adgang til mere end 
300 timers viden, læring og øvelser med det samme. Se mere

dog whisperer’s

ACADEMY

Eksklusiv skole for pro hundetræning. Tag ansvar!
Din hund hader at være “boss”. Se hvordan du “overtager”!

Træningsmetoder

VORES MÅL

40 HUNDE AFLIVES HVER DAG / DU KAN STOPPE DET

Færre aflivninger. Flere glade hundeejer. Flere høflige hunde.

Vores mål, er at få nedbragt antallet af aflivninger grundet adfærd. Dette vil vi gøre ved at vise mennesket vejen til det gode liv med vores hunde.

Langt de fleste af Danmarks hunde ender deres liv på dyrlægens bord. De bliver aflivet, enten fordi de er blevet gamle og ikke mere har et værdigt liv, eller fordi de er syge. Deles aflivnings årsagerne op i forskellige kategorier som alder, hjerte/lungelidelser, kræftsygdommer, hudsygdomme, adfærds problemer osv., viser det sig ikke uventet, at “aldersgruppen” udgør den største gruppe.

Knap 30 % aflives pga. alder.  På andenpladsen som aflivnings årsag kommer adfærds problemer.Det viser en stor dansk undersøgelse, som lige er offentliggjort som en videnskabelig artikel i Dansk Veterinær Tidsskrift, der er danske dyrlægers faglige blad. Undersøgelsen er baseret på registrering af 2500 aflivninger.

Ikke mindre end 21,4% af alle hunde aflives pga. adfærds problemer.

Til sammenligning, aflives 11,6% pga. kræftsygdomme, 6,8% pga. led – og muskelsygdomme, 4,4% pga. hjerte/lungesygdomme og 4,0% pga. lever/nyresygdomme. Det er et meget højt tal, som må give anledning til bekymring. De hunde, som aflives pga. fysiske lidelser, er som oftest noget oppe i årene. Det gælder imidlertid ikke for den gruppe, som udviser adfærds problemer.

Hvis man ser bort fra de hunde, som er blevet gamle og nødvendigvis må herfra, fordi de ikke kan kureres, udgør adfærds aflivninger ca. 1/3 af alle aflivningerne.

Her er der fortrinsvis tale om meget unge hunde. Næsten halvdelen er endnu ikke fyldt 3 år. Det er rystende, at så mange unge hunde må lade livet. Bag de fleste af disse aflivninger ligger der ofte en tragedie for de familier, som har måttet give op, fordi hunden har voldt dem for store adfærdsmæssige problemer.

© 2017 DogWhisperer