Lydig Hund 8 dage er Intens Hundetræning

  8 dages koncentreret hundetræning

  Få løst din hunds akutte udfordringer. Aflever din hund, og afhent hunden igen 8 dage senere?

  Skal i på ferie, er dette et oplagt valg, ud over at spare hundepensionen, får i samtidig en trænet hund hjem.

  På 8 dage kommer vi ligesom på 48 timer rundt om de forskellige udfordringer som hunden har, vi lærer den at der findes positive alternativer til den adfærd, som den ellers kender. Om din hund laver udfald for at lege eller bide, trækker i snoren, hopper op af mennesker osv. går ud på det samme, den gør det fordi ”det kan betale sig” den har fået succes med den løsning.

  På de 8 dage jeres hund er her, lærer vi først og fremmest hunden, nogle nye tricks der bedre ”kan betale sig” for hunden, end de gamle løsninger den kender i forvejen. Bl.a. ”skaber vi ro i hunden, for ingen ro, intet resultat”.

  Forskellen på 8 dage og 48 timer – intens hundetræning

  På 48 timer træner vi det helt grundliggende, jeres hund møder vores hunde i træningen, og lærer sammen med dem hvordan man skal agere i bestemte situationer. Herefter skal i forsætte træningen sammen med jeres hund.

  På 8 dage træner vi først og fremmest det samme som på 48 timer, men vi tager også ind til byen og træner i ”virkeligheden” der hvor vi ikke har kontrol på omgivelserne som vi har derhjemme. Dvs. hunden får langt flere oplevelser/udfordringer end på 48 timer.

  Disse øvelser gentages så mange gange, at hunden til sidst begynder at vise os den nye adfærd oftere og oftere.

  På 8 dage tager vi altså første del af de 21 – 28 dage det tager at bryde en vane.

  Vores træningshunde, er mine kollegaer

  På 8 dage møder din hund vores træningshunde, som er trænet til at agerer i de forskellige situationer. Hunde er rigtig gode til at kopierer, dette bruger vi rigtig meget i træningen af jeres hund.

  Eksempelvis er vores hunde ”ligeglade” med jeres hund, og ser ikke engang på jeres hund, de har rigeligt i at være sammen med mig, for ”det kan jo betale sig” for mine hunde, dette er deres erfaring.

  Når jeres hund ser dette billede, er det nyt for jeres hund, jeres hund er altså ikke interessant, dette forvirrer hunden, og hvis jeg har gjort mit forarbejde ordenligt, vil hunden nu kigge op på mig og jeg kan belønne jeres hund for den nye adfærd.

  Nu kan jeg begynde at arbejde med hunden, lære den at have fokus på mig, lære den at roen er udgangspunktet for alt hvad vi foretager os sammen.

  Ingenting står alene!

  Det gør “høflig hund på 28 dage” professionel intensiv træning heller ikke, én ting er, at jeg ”installerer” nogle helt basale ting i hunden, så den finder ud af at ”det kan betale sig” at være sammen med mig.

  Én anden ting er, at i skal have et nyt forhold til jeres hund, og det kan KUN i være en del af.

  Derfor anbefaler vi altid, at i efterfølgende melder jer til en FAST TRACK hundetræning hvor vi viser teknikkerne i detaljer og opnår et bedre samarbejde med jeres hund.

  Bryd vanen

  Det tager kun 21 til 28 dage – intens hundetræning

  Vaner er noget vi gør pr. automatik, dvs. vi tænker ikke over hvordan vi skal reagere i nogle bestemte situationer, vi gør det bare, ligesom når vi har lært at cykle, det gør de fleste bare uden at tænke over det.

  Hunden og menneskets hjerne er helt ens på dette område, det er langt sværere at bryde en vane, og lave en ny vane, end det er at tillærer sig en helt ny vane. Det tager, både dig og din hund, ca. 21 – 28 dage at bryde en dårlig vane, og tillægge jer en ny vane, denne proces er yderst vigtig at overholde for at opnå den optimale succes.

  Praktisk Info:

  Aflevering / Afhentning

  • HUSK AT HUNDEN SKAL BLIVE I BILEN NÅR I KOMMER
  • Husk et tæpper der dufter af derhjemme, og mad til hunden, så vi ikke ødelægger dens mave med nyt mad.
  • Det tager ca. 1 time, at afleverer hunden til “8 dage”. Sammen gennemgår vi jeres udfordringer.
  • Der er maksimalt 2 hunde til 8 dage ad gangen, så der er kun 1 billet af hver slags (vælg afhentnings tidspunkt).

  Hunden afleveres altid mandag kl. 14.00

  • Hunde afhentes altid tirsdag kl. 14.00 eller kl. 16.00 (Se billet type).
  • Det tager ligeledes 1,5 time, at hente hunden igen. Samme gennemgår vi Jeres ”NYE” hund og hvordan den fungerer og så skal I selv, ud at træne med hunden.