Medlemsfordele hos Dogwhisperer

Gratis ansvarsforsikring hos Købstædernes forsikring

Vi har glædet os meget til at give vores medlemmer denne medlemsfordel. Vi gør vores bedste for at finde de skarpeste og vigtigste medlemsfordele til vores kunder.

Vi har indgået et fantastisk samarbejde med Købstædernes Forsikring for at give vores medlemmer de allerbedste forudsætninger og fordele.

Som medlem af vores Online hundetræning får du en hundeansvarsforsikring til en værdi af 420 kr./år med i dit medlemskab, hvis du som minimum køber din indboforsikring hos Købstædernes Forsikring. Det er vigtigt at vi passer på vores firbenet familemedlemmer, og endda også lovpligtigt at de er forsikret.

Dette tilbud gælder selvfølgelig alle vores medlemmer, både nuværende og nye.

Læs meget mere om vores samarbejde og KF forsikring her

Er du endnu ikke medlem af vores Online Hundetræning, kan du blive det her

Kvalitetsfoder i førsteklasse hos Butik Lunden

Hos Dogwhisperer er vi super glade for alle vores brugere, og derfor arbejder vi hele tiden på, hvordan vi kan gøre din oplevelse endnu bedre.

Derfor har vi oprettet en fordelsside, som giver alle med et aktivt Dogwhisperer abonnement, adgang til en række medlemsfordele, helt uden at det skal koste dig ekstra.

Vi er ganske selektive med vores samarbejdsaftaler, da vi selv skal kunne stå inde for de produkter og services som bliver tilbudt, hvorfor vi i høj grad går ind for kvalitetsvarer, og ikke nødvendigvis prøver at give dig en masse rabatter, som vi ikke ser værdi i.

Herunder finder du introduktion og links til de rabatter du på nuværende tidspunkt har adgang til.

Hos Butik Lunden finder du kvalitets hundefoder, samt hundeudstyr til ganske fornuftige priser, hvor især billig fragt og hurtig levering er en vigtigt faktor. Butik Lunden spare dig for dyre mellemled, hvor deres leverandører nøje er udvalgt, til at sikre den højeste kvalitet af foder, samt konkurrencedygtige priser.

Det skal naturligvis nævnes, at vi selv hos Dogwhisperer benytter os af Butik Lundens hundefoder, som ikke kun er prismæssigt ganske fornuftigt, men vi oplever også det holder i længere tid… som i sin essens udløser endnu større rabat.

Sådan gør du brug af din rabat

Vi har gjort det så nemt, at du automatisk får 10% – 23,5% rabat på dine indkøb hos Butik Lunden, med et aktivt Dogwhisperer abonnement. Alt du skal gøre er at benytte samme mail på Butik Lunden, som du er registreret med hos Dogwhisperer, så trækker vores systemer helt af sig selv din rabat fra, og de priser du ser på siden, er derfor allerede fratrukket, således at du aldrig går glip af din rabat.

Du finder links til Butik Lunden ved at trykke her.